Fem de cuiners!

Els alumnes de 2n de primària ens hem convertit aquesta setmana en cuiners per fer una recepta, “Compota de poma”. Ha sigut tota una experiència veure com les pomes que hem pelat i trossejat han anat desfent-se al foc, junt al sucre i la canyella. La classe s’ha omplit d’una oloreta molt dolça que ha arribat fins al passadís. Hi havia qui deia que feia olor a “pexugueta rebossada”, que debia de ser un dels seus menjars preferits per l’expressió de la seua cara. Quan ha vingut l’hora de menjar la cosa no ha estat tan exitosa com esperaven, hi ha hagut per a  tots els gustos. Els que s’han negat a probar-la, als que no els ha agradat gens i els que han quedat tan encantats que han repetit i tot.
Desprès hem anotat tot el que hem fet en aquesta recepta de cuina que us deixem per si voleu fer-la a casa.

Si voleu veure les fotos, punxeu ací.

2 pensaments a “Fem de cuiners!

  1. Qué buena pinta tiene esa “compota de poma”. Ahí están las y los Ferran Adriá del futuro. Como siempre, muchas gracias Merxe por dedicar parte de tu tiempo libre para compartir con nosotros el día a día de nuestros hijos.

    Saludos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *