Les Invitacions

Aquest curs els xiquets i xiquetes de segon de primària hem encetat el treball de l’àrea de Llengua aprenent a fer invitacions. Un aprenentatge que ens serà de gran utilitat ja que nosaltres sóm molt donats a invitar-nos als aniversaris, jugar en casa, etc.
El primer que vam fer va ser un recull d’invitacions que teniem a casa per tal de veure cóm eren i què posava en elles.
Després cadascú, a casa i amb l’ajuda dels pares, va fer una invitació a algún company/a de la classe. Hi havia targetes molt originals així com invitacions molt difícils de rebutjar en el cas de que foren de veritat. Ací us deixem una mostra d’elles.

Felicitats a tots pel treball realitzat.

httpv://www.youtube.com/watch?v=obAzkWwJ9gE

Un pensament a "Les Invitacions"

  1. M’han agradat molt les invitacions, estan molt xules, em sembla que no puc acudir a tot però ha estat molt bona idea Merxe. Adeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *