Investiguem els sentits

Els xiquets i xiquetes de la classe de segon estem estudiant el nostre cos i ens hem plantejat que volem aprendre més coses sobre els sentits, per això hem fet una “webquest” anomenada  “Els 5 sentits “. Es tracta d’una manera de treballar diferent. Per equips i seguint les instruccions que ens van donant a la webquest ens organitzem, ens repartim les tasques, busquem informació sobre un dels sentits, fem fotos i per finalitzar, ho recollim tot en un mural per després exposar  a la resta de companys/es de la classe.

L’experiència ha sigut molt positiva i de segur que ben aviat tornarem a realitzar un altra webquest o recerca de tresor.

Ací us deixem un vídeo de les exposicions dels diferents grups per que vegeu tot el que hem aprés dels sentits.

httpv://www.youtube.com/watch?v=AyhDHdGbsiA

5 pensaments a “Investiguem els sentits

 1. Hola Merxe , a mi i a la meua familia ens ha agradat molt el video.
  Poden fer un altre dia un altre treball i despres vorel en l’ordinador?
  Aina.

 2. M`ha encantat quan haviem fet els jocs, el grup que mes m`ha agradat és el meu, el del gust, després el de l`oïda perqué s’expresaven molt bé, després el de l`olfacte perqué l’encens de Joan feia molt bona olor, però el “pestaco” del peix d`Alberto ! i per fi la vista. Vull tornar a fer un altre semblant.
  Alba Tierno.

 3. Merxe m`ha agradat el que hem fet i sobretot el que més m’ha agradat eren els jocs, espere que a tu no te costara molt fer-ho. Alba

 4. Enhora bona a tota la classe de segon de primària, heu fet un treball impressionant al qual li heu dedicat molt treball i esforç. Ens ha agradat molt a tota la família. Merxe i Toni sou uns excel·lents professionals, vos felicite per fer-ho tan bé amb els xiquets.
  Alberto i MªJosé

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *