CAP DE SETMANA AL PALAU DE NOLLA.

Aquest cap de setmana els alumnes de 1r i 2n de Primària hem pogut gaudir del Palauet de Nolla gràcies a les activitats de portes obertes organitzada per l’Ajuntament de Meliana. Junt a les nostres families i les mestres, hem participat dels diferents tallers, hem aprés més coses del mosaic i hem entrat al Palau amb casc per protegir-se. Ara, seguirem amb el nostre projecte d’aquest indret tan màgic i bonic a l’espera de que es puga rehabilitar.

 

2 pensaments a “CAP DE SETMANA AL PALAU DE NOLLA.

  1. La veritat és que va ser molt xulo, una activitat molt completa, malgrat tota la calor que vam passar.
    A vore si tenim sort i l’any que ve tornen a obrir-lo per poder pujar per l’escala (tan misteriosa)…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *