IMAGINACIÓ AL PATI

Com podeu veure a les fotos, no sempre són necessaris els jocs comprats per passar-ho bé. Des de fa un temps, les mestres d’Infantil 5 anys, 1r i 2n hem optat per traure les caixes de cartró que queden buides a la cuina al pati. Ha resultat una activitat molt atractiva i enriquidora ja que els ajuda a desenvolupar la imaginació i tots/es tenen cabuda. Permet jugar sol/a, en grup, per parelles, construir entre companys/es un tren, un poblat o una tenda en la que fan tatuatges. Una fantàstica idea que esperem millorar per a que l’hora del pati resulte divertida a tots/es.

Sovint els donem joguets als xiquets/es que no deixen cabuda  a la seua imaginació, on tot està massa dirigit i tancat.

 

 

 

Un pensament a "IMAGINACIÓ AL PATI"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *