VISITEM L’AJUNTAMENT.

Aprofitant el tema de   l’àrea de Socials “La localitat”, vam decidir visitar  l’ajuntament i conéixer al nostre alcalde.

Junts vam planificar quines coses haviem de fer per poder realitzar la visita. Vam fer un llistat de totes elles i en primer lloc calia buscar el telèfon, cridar i explicar allò que voliem. Buscàrem el número a internet i Marina Mora va ser l’encarregada de telefonar i concertar la cita. Tots vam escoltar cóm parlava amb la secretaria de l’alcaldia i li explicava qui erem i què voliem. Ens van citar per al Dijous 29 pel matí. També vam preparar les preguntes per a fer-li a l’alcalde.

 

Avui a les 9 hem eixit cap a l’ajuntament. Allí ens ha rebut l’alcalde, Josep Riera, obrint-nos les portes principals i donant-nos la benvinguda ” a casa vostra “ – ens ha dit.

Ens ha acompanyat  i explicat totes les dependències, hem eixit al balcó per saludar a la gent, hem estat al seu despatx, ens ha dit en què estava treballant i hem conegut a una de les regidores que  ens ha explicat quin era el seu treball.

Per acabar ens hem assegut al saló d’actes on li hem fet algunes de les preguntes que haviem preparat a classe. Uns estaven preocupats per les festes, altres per les moltíssimes caques de gos que es troben al carrer, pel número excessiu d’alumnes a les classes, per quin era el seu treball abans, per si coneixia als seus pares… Hi ha qui ha demanat un pas de vianants davant de la seua casa per poder creuar a la tenda . L’alcalde  ha contestat a totes les preguntes molt amablement.

Tots han coincidit que ha sigut una visita fantàstica,  que la part antiga de l’ajuntament de Meliana és molt bonica, que cal restaurar el Palau de Nolla i que l’alcalde és una persona molt afable i propera. Els ha sorprés que  ha estat tota la visita amb nosaltres i no duia corbata.

Moltes gràcies des d’ací al personal de l’Ajuntament i a Josep Riera per obrir-nos les portes de la casa dels melianers als xiquets i xiquetes de 2n de primària del col.legi Mediterrani.

Us deixem les fotos de la visita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *