FEM UN POLÍGON INDUSTRIAL.

L’altre dia vam rebre la visita de la mare de Marina Hurtado que amb motiu del tema de Socials ens va explicar cóm al seu treball  ajuda a les persones a trobar feina.

Ens va proposar crear un polígon industrial. Per grups van decidir de què seria la seua fàbrica (sabates, joguets, làmpares, guarderia) i  van fer el disseny de l’edifici amb els cartells, finestres, portes i decoració.

Va ser una vesprada  molt sorollosa, plena de decisions consensuades, cosa a la que no estan massa acostumats , tots/es volen imposar les seues idees. A alguns grups, com van reconèixer després, els va resultar molt difícil aquesta tasca.

Després vam fer l’exposició de les diferents fàbriques, explicant cadascu el que havia fet i com havia resultat l’experiència.

 

Al dia següent vam reprendre l’activitat per decidir entre tots un nom per al polígon: “Melianer” i així  es van  convertir en dissenyadors gràfics com el pare d’Hector, per fer cartells que l’anunciaren. Tornaren a treballar per parelles, sols o  en grups. Vam elegir el que més agradava i complia el que debia ser un cartell anunciador.

Una activitat molt enriquidora i motivadora, en la que van tindre que aprendre a treballar en grup, a pactar, a cedir i arribar acords en benefici de tots.

 

4 pensaments a “FEM UN POLÍGON INDUSTRIAL.

  1. M’ho he passat molt be. Ha sigut una activitat molt divertida. Gràcies Mariam i Merxe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *