Creem… amb material de rebuig.

Cal felicitar a tota la classe de 2n de Primària perquè tenen una gran imaginació i creativitat per fer coses amb material de rebuig.  En quan hi ha una estoneta lliure a classe ja estan amb fulls, tisores i pegament inventant un monstre, una nintendo o una càmera de fotos.

Amb aquestes activitats, totalment espontànies, tots aprenem i ens ajudem a despertar les creativitats que estan una mica “dormides”. Mireu que original és el que ens han fet Adrià Salort i Elena.

Ànim i a seguir creant!

Un pensament a "Creem… amb material de rebuig."

  1. La veritat és que tots els dies ens sorpreneu amb algun “invent”, i cadascun d’ells més original que l’anterior. Em sembla una forma meravellosa d’encaminar la vostra creativitat i les ganes d’aprendre. Seguiu així !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *