Treball: El nom del meu carrer.

Segur que moltes vegades heu passat pel carrer Gil del Castillo i no sabeu per què es diu així o per què hi ha un carrer a Meliana que es diu Tomàs Trenor.
Nosaltres, els alumnes de primer de primària, sabem moltes coses d’aquest tema perquè hem fet un treball en el que cadascú ha esbrinat per què es diu així o qui era la persona que li dona  nom.
Hem necessitat l’ajuda dels pares i les mares per buscar la informació als llibres, a internet fins i tot alguns hem anat a la Biblioteca Municipal on Pili Bueno, molt amablement, ens ha ajudat.   Després, cadascú els ha explicat a la resta de companys i companyes la informació trobada del seu carrer.
Hem aprés coses molt interessants i si voleu saber-les us conviden a que mireu els videos de l’exposició a la classe.

httpv://www.youtube.com/watch?v=skj7ELssOBI

7 pensaments a “Treball: El nom del meu carrer.

  1. Quin treball mes xuli heu fet d’ investigació del nostre poble. Gracies ens ha servit inclos als majors per a saber mes de Meliana . Les nostres felicitacions. ho heu fet tots molt be.

  2. Impresionante documento gráfico sobre nuestras calles. Hemos pasado un rato muy agradable viendo este trabajo excelentemente resuelto por todos los alumnos y muy bien moderado por Merxe. Gracias a todos porque ahora sabemos un poco más de nuestras calles.

  3. Hemos pasado un rato divertido y educativo viendo los videos.
    Muchas gracias a todos por hacernos pasar estos ratos, y enhorabuena a todos por el gran trabajo ( incluidos padres y madres).
    GRACIAS.

  4. Moltes gràcies a tots els pares i mares per l’ajuda rebuda en aquest treball i també al nostre càmera Toni i encarregat de la part tècnica.
    Aquest tipus de treball són els que ens agraden i fan viva l’escola.

  5. Extraordinàri treball Merxe, enhorabona a tots els xiquets i xiquetes del Mediterrani.

  6. Enhorabona a tota la classe de primer de primària pel gran treball que haveu realitzat.

  7. A ma mare li ha encantat,el treball de tots els meus companys, i hem apres molt dels carres de Meliana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *