Recuperant-me

Als xiquets/es de 1r:
Ja estic molt millor però encara no puc anar a l’escola, he de seguir cuidant-me un poc més però us promet que el més aviat possible estaré ahí.
Moltes gràcies pels dibuixos i cartes tan bonics que m’heu enviat. Els tinc tots penjats en la meua casa i no sabeu quan de colorit hi ha. Quan els mire de seguida em trobe mooooooooolt millor. Sé que teniu un mestre que es diu Martí i espere us porteu amb ell el millor que sabeu,  val?

Els meus missatgers reials (Carles i Adrià) em conten tots els dies les novetats de l’escola així com qui els ha donat records per a mi. No oblideu que jo ho sé tot, tot i tot.

També sé que Hector ha estat malalt i ha passat uns dies a l’hospital però potser el dijous ja vaja a l’escola, des d’ací li envie una abraçada  per que s’acabe de recuperar del tot.

La nostra amiga Laia de 2n també està operada per això li envie un bes molt fort per a que es recupere prompte i quan estigam bones les dos li promet que ens menjarem juntes una cosa que jo sempre tinc al bolso i que li agrada molt. Besets Laia.

Josefina Pam Pum Fina también os quiere saludar y dice que ahora no puede ir porque se le ha roto el coche. Ja sabeu com és……. sempre té problemes amb el cotxe. Esta dona………………………està un poc boja.

Ara us vaig a deixar un regalet,  un joc d’endevinalles molt divertit, ja em direu quantes arribeu a endevinar !
Molts besets a tots/es i recordeu que us estime.

Merxe

4 pensaments a “Recuperant-me

  1. Hola Merxe, soc Aina tinc moltes ganes de que et poses bé i tornes a l’escola. Estic treballant molt, i tinc una sorpresa ja sé dir la RRRRR…..
    hem jugat a les endevinalles, som molt xules. un besset AINA.

  2. Hola Merxe. Com te trobes? Estem tots esperant que tornes ja que tenim moltes ganes de voret. Molts bessets i records.
    Alba

  3. hola merxe, com estas? espere que tornes molt prompte al cole. Estic treballant molt. Te vull molt.

  4. Hola Merxe!! Espere que estigues bé i tornes aviat a l’escola. Et faig en falta i també a la Josefina Pam Pum Fina. Treballe tots els dies a classe, però de tant en tant m’oblide d’emportar-me el quadernet de mates del cap de setmana a casa. Un petonet molt fort i t’estime.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *