Ja estem ací!

Acabem de tornar de la granja, encara estem cansats, però tenim pressa per poder ensenyar-vos les fotos amb tot el que allí hem fet.
En les nostres cares veureu que hem gaudit de cadascuna de les activitats : taller de sals de bany, els animals, plantar plantes, bossetes perfumades, menjar, jugar, cantar… i sobretot el dormir tots junts. No ens ha costat dormir-se perquè estàvem molt cansats però va ser divertit veurens en pijama, a les lliteres tots junts.

Eva i Andrés han sigut els nostres monitors i cal dir que ens han fet l’estada molt agradable i divertida. Ens han felicitat pel nostre comportament i ens han regalat unes papallones molt boniques.

Encara que tornem tots prou cansats, és una activitat molt enriquidora i positiva que ens demostra quant d’autònoms poden ser els xiquets i xiquetes quan el pare i la mare no estan prop.

En definitiva ho hem passat estupendament i esperem poder tornar a gaudir d’una experiència com aquesta el més aviat possible.

Punxeu sobre la foto i podreu veure totes les de la granja.

També cantàvem moltes cançons, ací teniu la prova.

7 pensaments a “Ja estem ací!

  1. Gracies, moltes gracies per ser tan rapids en posar les fotos de la granja. Nosaltres ja les hem vist i ens han agradat molt . Ha sigut molt divertit vore-vos, s’ho he passat bomba. Aina encara està recuperant-se. L’any que ve repetiu. Segur que tots els xiquets s’apunten

  2. S’ho han passat bomba, les fotos estan molt bé, la veritat és un lloc molt bonic, Alejandro que no volia anar, li ha sabut a poc, está molt content. Gràcies Merxe.

  3. M´agradat molt les fotos i el video.
    Per lo que conta Ruben i lo que hem vist en les fotos s´ho heu passat genial.
    Ruben s´apunta a repetir el proper any.

  4. Ha sigut molt divertit per a tots/es i cal dir que s’han portat de meravella.
    Si contineu tots/es pel bon camí us promet que tornarem a repetir
    Besets Merxe

  5. M´ha agradat molt anar a la granja i sobretot dormir amb els meus companys. Espere tornar a repetir l’experiència.

  6. M´ha agradat anar amb tots els
    meus companys a la granja i tambe m´ha agradat montar a cavall
    deuriem anar tots els anys pero mes dies.Gracies Merxe i Toni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *