Visita des de Panamà

Avui hem hagut de traure els mapes per tal de buscar on estava PANAMA ja que per la vesprada hem rebut una visita molt interessant.

Hem conegut a Felip, el tio d’Adrià Salort, que viu a Panamà, on és un cuiner molt famós. Ha vingut acompanyat de Maria José, la mare d’Adrià, i ens ha explicat coses molt interessants d’aquell país, del temps que fa, de com viuen els xiquets/es, dels indis, del canal …

Ens ha dut fruits típics d’allí com el coco, la pinya, uns plàtans molt grans i també hem vist la diferència entre una llima nostra i una d’alli. Desprès ho ha tallat tot i s’ho hem menjat.

També ens hem fet fotos amb el barret Panamenyo que Felip utilitza allí per protegir-se del sol, amb “el palo de agua” que quan ho bellugues fa el soroll de l’aigua i amb la matricula dels cotxes que ens ha explicat que sols en duen una, al darrere i també hem descobert que duu dibuixada la silueta del país.

Ha sigut una vesprada diferent, especial i molt cultural. Ens ha agradat conèixer al tio d’Adrià i ell ha estat molt a gust amb tots nosaltres, creiem que se n’ha anat encantat. Esperem torne aviat i potser algun dia el visitarem per comprar-se un barret tan bonic com el d’ell.

Gràcies Felip per passar la vesprada amb nosaltres i contar-nos coses tan interessants

Si voleu veure totes les fotos punxeu ací.

3 pensaments a “Visita des de Panamà

  1. Es molt bonic, tant l’escrit com les fotos, ès ben cert que vaig pasar una vesprada “especial”. Pot ser en tornar pel poble torne a fer-vos una visita si m’ho permeteu. Moltes gràcies i fins a molt promte.
    Tracteu de ser feliços sempre!

  2. Amic Felip:
    Ens ha agradat molt rebre notícies teues i també el conte de l’home del barret. Quan tu vullgues pots tornar a vindre, quedes invitat per tots nosaltres.
    Què tal els teus amics de Panamà? A la classe seguim tenint les fotos d’ells que ens vares deixar.
    Fem cas del teu consell i tractem de ser feliços. A finals d’aquest mes anirem a la Granja escola i ens quedarem un dia a dormir tots junts. Ja t’ho contarem
    Besets de tots nosaltres i fins aviat. Esperem noticies teues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *