PARLEM DE…..

PARLEM DE… és una nova activitat que consisteix en que cadascú de nosaltres prepara un tema que li agrada, que li interessa, que ha investigat,  per a després contar-li’l a la resta de companys/es.

Amb aquest tipus d’activitats aprenem a fer exposicions orals, a parlar davant dels altres de manera clara i acurada per fer-se entendre, a escoltar als companys/es, a fer murals, a organitzar la informació, o a investigar sobre el tema entre altres moltes coses.

La primera ha sigut Irene, que ens ha parlat de LA CUINA D’IRENE. Ens ha explicat que li agrada molt cuinar des de que era menuda, que li va ensenyar la seua tia Anna, que sempre que pot fa alguna recepta que després es mengen en familia. De major li agradaria ser cuinera i anar a MasterChef.

Ens ha explicat com fer “Llesques amb ou”, una recepta que li ha ensenyat la seua iaia. Ho ha fet tan bé que a tots ens han entrat ganes de posar-se a cuinar. Ens hem anotat la recepta en un full per poder fer-la en casa. Això si, sempre amb l’ajuda d’un adult.

Avui hem descobert a Irene la cuinera. 

image013image014

 

 

 

 

 

3 pensaments a “PARLEM DE…..

  1. Ens ha agradat molt conèixer a IRENE la cuinera i esperem veure-la prompte en Master Chef Junior.

  2. M’ha agradat molt fer l’exposicio perquè ha sigut molt divertit i emocionant passar el temps treballant les manualitats per al mural. Salutacions a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *